Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy je těžké udržet krok s milostnými životy celebrit. Vztahy slavných navíc většinou netrvají věčně, a tak je snadné zapomenout, kdo s kým randil. Na následujících řádcích si proto můžete připomenout některé bývalé hollywoodské páry, na které jste už možná dávno zapomněli.

Helen Mirren a Liam Neeson

Ještě před tím, než se <span class= (78) vdala, byla několik let ve vztahu s Liamem Neesonem (68). Potkali se při natáčení filmu Excalibur v roce 1981 a čtyři roky spolu dokonce žili. Dodnes o sobě hovoří v superlativech.

Chris Evans a Jessica Biel

Představitel Kapitána Ameriky Chris Evans (42) a manželka Justina Timberlaka Jessica Biel (38) spolu randili, když byli oba na začátku svých hereckých kariér, a dokonce uvažovali, že se vezmou. K sňatku nakonec ale nedošlo, rozešli se v roce 2006 po pěti letech vztahu.

Natalie Portman a Jake Gyllenhaal

Natalie Portman (42) a Jake Gyllenhaal (43) randili krátce v roce 2006, ale dodnes jsou dobrými přáteli. Herec často vtipkuje, jak bylo během vztahu komplikované vybírat restaurace, kam ji vzít na jídlo. Natalie je veganka, a tak to měl tehdy nejspíš trochu náročnější, než by měl dnes.

Joaquin Phoenix a Liv Tyler

Liv Tyler (46) se nechala slyšet, že byl Joaquin Phoenix (49) její první velkou láskou. Chodit spolu začali, když jí bylo pouhých 18 let, a vydrželo jim to tři roky. Zůstali si však blízcí a herečka prohlásila, že vnímá herce a jeho rodinu jako svou vlastní.

Kate Hudson a Alex Rodriguez

Ano, čtete správně. Baseballová legenda a snoubenec Jennifer Lopez Alex Rodriguez (46) kdysi randil s herečkou Kate Hudson (45). Bylo to krátce po jejím rozvodu s Chrisem Robinsonem v roce 2009, ale sportovec byl tehdy celý pryč ze své ex Madonny (ano, randil i s Madonnou), a tak vztah nevydržel.

Matt Damon a Winona Ryder

Nejslavnějším ex Winony Ryder (49) byl jednoznačně Johnny Depp, ale na Matta Damona (53) se často zapomíná. Ten byl s herečkou tři roky od roku 1997. Představila je Gwyneth Paltrow a dodnes mají dobré vztahy.

Renée Zellweger a Bradley Cooper

Renée Zellweger (54) a Bradley Cooper (49) se dali dohromady v roce 2009 při natáčení hororu Případ číslo 39. Vztah vydržel pouhé dva roky, ale Bradley svou ex prý dodnes bezmezně obdivuje, a to hlavně po profesní stránce.

Sandra Bullock a Matthew McConaughey

Matthew McConaughey (51) a Sandra Bullock (59) se potkali při natáčení filmu Čas zabíjet v roce 1996 a chodili spolu dva roky. Měli prý velmi pěkný vztah a dodnes si zůstávají blízcí.

Reklama

Další články

Načítám