Hlavní obsah
Článek

Magazín People znovu vyhlásil nejvíce sexy muže roku a pro rok 2020 se jím stal třiatřicetiletý herec Michael B. Jordan. Prestižní titul vyhlásil ve své talk show Jimmy Kimmel, kam mladý herec dorazil ve skafandru.

Už třetí rok v řadě ovládá anketu muž tmavé pleti. Loni vyhrál zpěvák John Legend a rok před ním titul získal Idris Elba. V minulosti se nejvíc sexy mužem roku stal například Brad Pitt (60), George Clooney (62), Adam Levine (45), Channing Tatum (43) či David Beckham (48). Historicky prvním vítězem byl v roce 1985 Mel Gibson (68).

Michael B. Jordan se sice řadí mezi slavné herce, ale jeho cesta začala u sportu a vedla přes modeling až k filmové kariéře. S tou začal v celkem útlém věku, když se prvně objevil ve dvanácti letech v Cosby Show.

Jeho herecké výkony jste v posledních letech mohli obdivovat například ve snímcích jako Black Panther, Creed či Obhájce nevinných. Jeho plánem do budoucna je věnovat se více režírování a produkování filmů a nejen samotnému hraní.

Pro magazín People Michael uvedl, že je na něj za získání prestižního titulu pyšná hlavně ženská část rodiny: "Nejvíc nadšené jsou mé sestry, máma a tety. Ty jsou na mě opravdu pyšné. Dokud byla naživu moje babička, pečlivě sledovala a zaznamenávala všechna má ocenění."

Reklama

Další články

Načítám