Hlavní obsah
Článek

Herec a prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (77) podstoupil v brněnské nemocnici neplánovanou operaci. Zákrok proběhl bez komplikací, zamotal ale s obsazením filmu Přání Ježíškovi, který měl Bartoška právě v Brně o víkendu začít natáčet.

„Jiří Bartoška se musel v nemocnici v Brně podrobit operaci slepého střeva, která proběhla bez komplikací. V současné době je v rekonvalescenci, ale my jsme museli operativně hledat řešení vzniklé situace,“ uvedl producent filmu Adam Dvořák.

Náhradu tvůrci našli v Jaroslavu Duškovi. „Postava Kristiana, kterou měl Jiří Bartoška ztvárnit, hraje s Evou Holubovou, a tak jsme probírali obsazení i s ní. A ji napadl Jaroslav Dušek. I když má každý z těchto herců jiný druh projevu, přišlo nám, že je to pěkná výzva,“ dodal Dvořák a Bartoškovi za celý štáb popřál brzké uzdravení.

Kromě Evy Holubové a Jaroslava Duška se ve filmu objeví Richard Krajčo, Jiří Langmajer, Elizaveta Maximová, Anna Polívková, Petr Vaněk, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová, Hana Vagnerová, Veronika Kubařová či Jiří Burian aka Kapitán Demo. Režíruje Marta Ferencová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám