Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se rapperka Megan Thee Stallion (25) nebojí předvést, co jí bylo naděleno, její fanoušci dobře vědí. Plné křivky ukazuje ve videoklipech nebo v kampaních na prádlo značky Rihanny o sto šest. Velký humbuk vyvolal i klip s Cardi B ke společnému hitu WAP. Megan se ale nebojí zajít ještě dál a ukázat se třeba nahoře bez.

Sexy diva tento týden vydá album Good News, které promuje právě žhavými snímky. Na Instagramu se podělila už o několik takových, na tom posledním je pouze v kalhotkách, objemné poprsí zakrývá rukama a je omotaná drátem od telefonu.

Rapperčiny songy si v hitparádách vedou extrémně dobře, zmiňovaný WAP dokonce trhnul několik rekordů.

Svou kariéru nastartovala slušně, v soukromí to bohužel taková sláva není.

Megan v létě dvakrát postřelili. Hospitalizována tehdy byla se zraněním chodidla. Do incidentu je zapleten i rapper Tory Lanez, který je podle Megan za střelbu přímo zodpovědný. Lanez byl zadržen se střelnou zbraní a v souvislosti s incidentem obviněn, avšak útok na rapperku popírá. Případ je stále v šetření losangeleské policie.

Megan, která se věnuje kromě hudby studiu správy zdravotnictví a v budoucnu by si chtěla otevřít zařízení pro asistované bydlení, si z incidentu odnesla trauma. Kolegyně se veřejně zastaly hvězdy jako Beyoncé, Rihanna nebo Lizzo.

Reklama

Další články

Načítám