Hlavní obsah
Článek

Exotický zpěvák Raego, občanským jménem Ladislav Pham, se ve svých textech většinou rozepisuje o lásce a vztazích. Na své soukromí je přitom vcelku opatrný a příliš toho s veřejností na internetu nesdílí. Zdá se ale, že nějaká slečna si jeho srdce přece jen získala. „Já jsem asi ještě ve fázi, kdy bych to nechtěl přiznávat,“ mlžil v rozhovoru pro Super.cz zpěvák.

Navzdory tomu, že je mladý, moderní a živí se současnou populární hudbou, duší je staromilec a romantik.

„Miluju americkou historii, takže studuju americkou historii. Jsem člověk, kterého zajímá cestování, a to teď bohužel dělat nemůžu. Zajímá mě určitě i tanec, ale jsem špatný tanečník, velice špatný tanečník, ale rád jsem chodil do tanečních,“ říká Raego.

„Jsem zvláštní úchyl na tu dobu předchozí, takže mě zajímají věci, co se děly ve 20., 30., 40. letech. Nejsem zas takový futurista, jak to může z internetu vypadat,“ dodává s úsměvem.

Během pandemie přišel s písní a klipem Nesmíš to vzdát, který nahrál s Olgou Lounovou (43). Song věnovali lidem bojujícím v první linii. Nyní se v nahrávacím studiu setkali znovu, kvůli nové písní Máma, kterou Raego složil pro svou maminku. Píseň nazpívali s Petrem Kolářem (56) a v klipu se objevily i další známé tváře, které na fotografiích představily vlastní maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám