Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V první vlně koronavirové pandemie radil Pokáč svým fanouškům prostřednictvím své písně Pokáčova Rychlovka, jak se chovat, aby neonemocněli nemocí Covid-19. Přestože písničkář znal všechna pravidla, nakonec sám onemocněl.

To, že byl sám nemocný, vyšlo najevo vlastně náhodou. Oblíbený hudebník vytvořil nový song na podporu desetileté Lenky, která trpí těžkou formou autismu. Song s příznačným názvem „Lenka“ je zároveň malou ochutnávkou k novému dokumentárnímu filmu cestovatelské dvojice Beer with Travel. Dvojice, kterou tvoří cestovatelé Honza a Vláďa, se rozhodla prostřednictvím své poslední cesty pomoci desetileté dívce trpící těžkou formou autismu.

„Kluci z Beer with Travel jsou sympaťáci a projekt moc hezkej. Když mě oslovili, zda bych k němu udělal song, šel jsem do toho hned a nemusel nad tím ani chvilku přemýšlet. Navíc jsem Honzu nakazil covidem, takže tímhle jsem se snad vykoupil. Haha,“ práskl na sebe překvapivě Pokáč. „Doufám, že song i film bude lidi bavit a že se pro Léňu vybere co nejvíc peněz,“ popisuje Pokáč, co ho vedlo k vytvoření songu Lenka.

Reklama

Další články

Načítám