Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních sedm týdnů Tomáš Verner a manželka Tammy prožívají harmonické období se synem Tomáškem. Příchod miminka na svět byl ale velmi dramatický.

Kaliforňanka thajského původu rodila víc než třicet hodin, a přestože toužila po přirozeném porodu, nakonec musela podstoupit císařský řez. „Tammy chtěla do poslední chvíle porod normální cestou, ale nakonec po třiceti třech hodinách šel Tomík na svět císařským řezem,“ vzpomíná na dramatické chvíle Verner a jedním dechem dodává: „Byl to pro mě šok, protože jsme se najednou ocitli na operačním sále. Chtěl jsem být ale na místě jako opěrný bod.“

Během porodu zažíval Tomáš velký pocit bezmoci. „Otec nemůže udělat nic a být v něčem nápomocný. Když se porod stimuloval medikamenty, tak moje pomoc nebyla žádná. Přesto na mě Tammy byla příjemná, neproklínala mě, že jsem jí udělal dítě. Brala to statečně,“ vzpomíná na příchod miminka bývalý krasobruslař.

Verner byl nakonec velmi rád, že mohl být přítomen na sále. „Byl jsem první, kdo ho držel po sestřičkách v ruce. Měl jsem ho u sebe, než dokončili operaci, což trvalo asi čtyřicet minut. Byl to pro mě obrovský zážitek, že jsem toho nového člověka přivítal já,“ říká dojatě Tomáš Verner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám