Hlavní obsah
Článek

Miliardář John Caudwell (68) a Modesta Vžesniauskaite (37) oznámili, že čekají prvního společného potomka. Spoluzakladatel britského řetězce prodejen mobilních telefonů Phones 4u a bývalá olympionička přivítají na jaře chlapce.

John má už pět dětí, Rebeku (40), Libby (32), Rufuse (24), Scarlett (18) a Jacobiho (16), se třemi různými ženami. O tom, jak se těší na miminko promluvil pro magazín Hello!

„Většina mužů si myslí, že jejich rodičovství končí kolem padesátky, ale s novým miminkem na cestě toho mám ještě hodně před sebou. Raději se budu udržovat ve formě,“ nechal se slyšet.

A otcovskou roli si prý užije se vší parádou. „Budu pomáhat s přebalováním a krmením, jako jsem to dělal se všemi svými dětmi. Těším se na křik a všechny ty kouzelné okamžiky,“ nechal se slyšet.

Podle Sunday Times činil loni Caudwellův majetek v přepočtu neuvěřitelných 46 465 208 000 korun. Svou početnou rodinu tak jistě dokáže zajistit.

Kromě zmiňovaného podniká ještě v módním průmyslu a realitách. Předsedá také nadaci Caudwell children, která se stará o děti s lymskou boreliózou.

Navzdory luxusu, který si může dovolit, své děti John prý nikdy nerozmazloval. „Nikdy jsem je nerozmazloval hmotnými věcmi. Místo toho se je snažím zahrnout láskou a pozorností. Chci, aby měly sociální cítění a smysl pro zodpovědnost, aby mohly udělat svět lepším místem.“

Caudwell je se svou litevskou partnerkou pět let. Seznámili se během cyklistického závodu. Modesta má z předchozího manželství osmiletého syna Leonarda.

Reklama

Další články

Načítám