Hlavní obsah
Článek

Fanoušky potěšila poslední fotkou od moře. Eva Holubová (65) tráví delší volno mezi natáčením seriálu Slunečná ve svém domku na Sicílii, kam odjela s dcerou Karolínou autem. Ovšem v Itálii začal také nouzový stav s omezením pohybu. Takže jinde než ve vesnici Grotte, kde dům má, se nemůže pohybovat.

Eva byla zprvu z lockdownu vyděšená, ale když zjistila, že i tak se bude moct dostat domů a neuzavřou se hranice, uklidnila se. Užívá si klidu sicilské vísky. "Najednou si začneš vážit poetiky, co máš za barákem. Všude málo lidí, vládne ohleduplnost," popisuje na svém instagramovém účtu. Mrzí ji jen to, že si nemůže jít kvůli omezení počtu účastníků na mši do místního kostelíku.

Na Sicílii se herečka také pustila do shazování kil. "Snad se mi podařilo rozjet a nastartovat procest hubnutí. To je skvělý pro můj pocit, ale hlavně pro mou hypertenzi. A že tady vaří dobře, ale i velmi zdravě," svěřila se Eva svým fanouškům a dočkala se pochvalných komentářů, že už teď vypadá na fotce v plavkách výborně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám