Hlavní obsah
Článek

Nedávno prohrál soud s britským deníkem The Sun, který jej označil za “násilníka, který mlátil manželku“. Hercova exmanželka Amber Heard (37) (34) byla v procesu klíčovou svědkyní deníku.

Po rozsudku přišla pro Johnnyho Deppa (60) další nepříjemná zpráva, a tou byla žádost o odstoupení z role. Depp k tomu vydal prohlášení na svých sociálních sítích.

„Jako první bych chtěl poděkovat všem, kteří jste mě zahrnuli svou láskou a podporou v této nelehké době. Za druhé bych vám rád řekl, že jsem byl požádán Warner Bros, abych rezignoval na roli Grindelwalda ve třetím díle Fantastických zvířat. Respektoval jsem jejich žádost a souhlasil s ní.“

Depp se vrátil i k rozsudku, který nedávno padl v Londýně: „Rozsudek vymykající se realitě, který padl u britského soudu, nezmění můj plán sdělit pravdu a už jsem potvrdil, že se odvolám. Jsem odhodlaný dokázat, že tvrzení mířená proti mně jsou falešná. Moje kariéra ani můj život nebude ovlivňovat tato událost.“

Těsně před rozvodem Heard Deppa osočila z domácího násilí, následně však obvinění stáhla. Od roku 2016 se objevilo několik důkazů, včetně nahrávek, fotek a videí, které dokazují, že měl pár velmi toxický vztah plný násilí, které často iniciovala sama herečka. Depp přiznal, že během vztahu pil a užíval drogy, násilí vůči manželce však popírá a tvrdí, že to ona fyzicky napadala jeho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám