Hlavní obsah
Článek

Sitkom Kutil Tim patřil v devadesátých letech k těm nejpopulárnějším. Zábavné scény z osobního i pracovního života Tima Taylora v podání Tima Allena, které americká televize ABC začala vysílat v roce 1991, diváky mimořádně bavily.

Kromě Tima a jeho rodiny, ženy Jill a synů Brada, Randyho a Marka, byl nedílnou součástí seriálu také Timův parťák a jeho pravá ruka ve fiktivním kutilském pořadu Al Borland, ztvárnil ho Richard Karn.

A tihle dva slavní kutilové to letos dali znovu dohromady.

Vystoupí v nové soutěžní show s názvem Assembly Required (v překladu Je nutná montáž) na kanálu History. Premiéru by měla mít příští rok a zaměřit se má „na ty nejlepší stavitele z celé země (USA)“, kteří „vdechnou život věcem, které už to zoufale potřebují“.

„Pojďme si narovinu říct, že žijeme ve velmi konzumní společnosti. Nakoupíme, rozbijeme, vyhodíme...a pořád dokola. Kam zmizelo opravování a přestavování?“ ptá se Allen. „Proto jsme vymysleli show, která lidem připomene to zadostiučinění a hrdost u toho si něco opravit sám.“

Není to poprvé, co budou Allen a Karn po Kutilu Timovi ve stejném projektu. Oba si zahráli také v seriálu Poslední chlap. Allen byl jeho hlavním hrdinou, Karn se objevil ve dvou epizodách.

Reklama

Další články

Načítám