Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I kdyby jim manželství založené na experimentu nevyšlo, zkušenost a zážitky jim nikdo nevezme. První oddaný pár z reality show Svatba na první pohled je sbírá na Zanzibaru.

Tam to bohužel nevypadá na romantiku, manželé Natália a František se naopak už po pár dnech dohodli, že si od sebe potřebují odpočinout. Alespoň jeden den, který se rozhodli strávit každý po svém.

Natália koupáním a meditací, František vyrazil na moře na kajak.

„Dali jsme si s Natálkou dárek, svobodu na jeden den. Každý jsme si vymysleli svůj program,“ říká fotograf na videu. „Trošku se mi i ulevilo, tím že jsem trávila den sama a byla jen sama se sebou,“ kvitovala zdravotní sestra.

Ač jsou jako pár velmi atraktivní, podle některých přátel vypadají jako Barbie a Ken, už od prvního dílu si televizní diváci všímají, že to mezi nimi moc nejiskří. Manželé narážejí na rozdílné povahy a potřeby. Zatímco ženich má rád kolem sebe živo a o všem si s chutí popovídá, nevěsta dává přednost klidu a tichu.

Po návratu novomanžele čekají čtyři týdny ve společné domácnosti. Poté sdělí, jestli spolu zůstanou, nebo se jejich cesty zase rozdělí.

Druhým oddaným párem byli Štěpánka a Pavel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám