Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podařil se jí opravdu husarský kousek. Olga Menzelová (46) dokázala utajit těhotenství a přivést na svět syna. To vše v období, kdy pečovala o nemocného manžela Jiřího Menzela (†82).

Menzelová se sice částečně stáhla z očí veřejnosti, v duchu hesla, že pod svícnem je největší tma, se ale již s bříškem objevila na několika charitativních akcích nebo vernisážích svých výstav. Vždy svou postavu perfektně kryla ve volných šatech áčkového střihu a pozorovatel si tak mohl říkat, že krásná producentka dává přednost pohodlnosti a trendy oversize střihům.

Jedním z příkladů může být akce pořádaná loni za začátku května, kdy zahájila na Kampě výstavu Voda a civilizace. Vypouklé bříško kryla pod volnými šaty na gumu. Na počest exteriérové expozice následně uspořádala slavnostní večer v Českém muzeu hudby. I zde zvolila šaty, které bříško dokonale skrývaly.

Když se pak letos v únoru objevila jako čestný host na Plese v Rudolfinu, byla už po narození syna ve formě a mohla si dovolit obléknout přiléhavé šaty s vlečkou od návrhářky Zuzany Kubíčkové.

Chlapečka Menzelová ukázala na snímku, na němž je vyfocená také s manželem Jiřím, režisérem Jaroslavem Brabcem a egyptologem Miroslavem Bártou, který chlapce drží v náručí. S Bártou v prohlášení požádali o respektování soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám