Hlavní obsah
Článek

Ani britská herečka Kate Beckinsale (50) nezůstala potichu během amerických prezidentských voleb. A jak na sebe upoutala pozornost? Přece odhaleným snímkem.

Herečka je sice z Londýna, ale už roky žije v Los Angeles. Právě proto, že za Atlantikem žije dlouhou dobu, měla potřebu své fanoušky také trochu pošťouchnout, aby nezapomněli volit. Nafotila tak fotky v podprsence, která byla zlatě zdobená slovem VOTE. Sama jako Britka volit nemohla, tak se snažila přesvědčit své sledující na Instagramu.

Sexy snímky nyní doplnila ještě jedním vtipným záběrem, kde se v odraze ve skleněných dveřích ukazuje její kamarádka. „Vypadá to, že duch Whistlerovy matky se mnou byl celou dobu,“ napsala Kate ke snímku.

Herečka se nedávno rozešla se svým posledním mladičkým přítelem. Zpěváka Goodyho Grace (23) přestala sledovat na sociálních sítích a smazala veškerou jeho existenci ze svého profilu na Instagramu, jako by tento vztah ani neproběhl.

Na nedávný komentář jednoho sledujícího, který jí napsal, že by potřebovala chlapa, herečka odpověděla: „Můžu tě ujistit, že nikdo muže ‚nepotřebuje‘. Je to otázka, jestli ho chce, nebo nechce.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám