Hlavní obsah
Článek

Svůj poslední vztah Gabriela Partyšová (45) držela na přání partnera mimo svět médií. Až několik měsíců po rozchodu se v novinách objevily jejich společné paparazzi fotky. Moderátorčin expřítel Vladimír Macháček následně označil téměř dvouletý vztah za románek.

„Rozhodně bych to nenazýval vztahem. Bohužel my muži děláme v životě blbosti a tenhle románek byl jednou z nich,“ řekl podnikatel Blesku.

Dali jsme prostor Partyšové, aby ze svého pohledu celou věc okomentovala. Moderátorka se nejdříve obrnila bariérou mlčení, zřejmě proto, aby nenahrávala novinářům, pak ale přece jen řekla své.

„Žádného ze svých partnerů jsem nešpinila a nepropírala v médiích a nebudu to dělat ani tentokrát. Lásky a rozchody jsou součástí našich životů a povětšinou s sebou nesou i hlubší emoce. Můj v pořadí třetí vážný, téměř dvouletý vztah je delší čas minulostí, na kterou ráda vzpomenu. Přítomnost mě ale zajímá mnohem víc,“ nechala se slyšet Partyšová.

Má Gabriela vysvětlení pro to, proč její vztahy končí vždy tak trpce, a i přes snahu o opak se nakonec vše řeší v médiích? „V předešlých manželstvích měly moje vztahy mediální dohru především ze strany nových partnerek mých mužů. Nevím, jak je tomu v tomto případě,“ dodala Partyšová, která prý považuje celou záležitost za uzavřenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám