Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jasmina Alagič (34) si s rapperem Rytmusem (47) a jejich společným synem Sanelem (1) naplno užívají dovolenou v Turecku. Ač se jedná především o rodinnou dovolenou, vypadá to spíše na druhé líbánky.

Jasmina a Rytmus jsou do sebe stále zamilovaní až po uši a čas na romantické chvilky ve dvou si umí najít. „Miluji svého manžela,“ pochlubila se zaláskovanou fotkou slovenská moderátorka.

A Rytmus jí na to ihned zareagoval krásnými slovy: „Můj vesmír,“ vyznal se ze svých citů jinak drsný rapper, který zveřejnil i několik snímků rodinky u moře.

„Být šťastný není hřích,“ dodal Rytmus, jemuž drtivá většina fanoušků dovolenou v exotice přeje. Ale najdou se samozřejmě tací, jimž Rytmusovo štěstí pije krev.

Závistivé komentáře ale rappera nechávají v naprostém klidu a nadále vystavuje na odiv své rodinné štěstí a pohodu. V době koronavirové navíc na sluníčku posiluje imunitu před návratem na podzimní Slovensko. A to se mu určitě vyplatí.

Reklama

Další články

Načítám