Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V kalendáři Beaty Rajské (61) pro příští rok se mezi profesionálními modelkami, jako jsou Diana Kobzanová (42), Karolína Kopíncová (26), Klára Vavrušková či Veronika Chmelířová, objeví také dívka, která není profesionální modelkou.

Blogerka Týnuš Třešničková (28) by si před pár měsíci asi jen těžko dovedla představit, že bude fotit ve velké večerní pro známou návrhářku. není to totiž úplně dávno, kdy se internetová hvězdička vyrovnávala s popáleninami na dvou třetinách těla po vážné nehodě v restauraci.

„Musím se přiznat, že jsem byla ze začátku z focení nejistá, protože nejsem modelka. Nakonec ale vše předčilo má očekávání,“ říká Týnuš a jedním dechem dodává: „S Beatou jsem se setkala poprvé a musím říct, že celý její tým byl skvělý, a proto jsem si focení moc užila.“

I přes doživotní stopy na svém těle neměla Týnuš žádné speciální požadavky při výběru outfitu. „Beata má nádherné šaty, a proto jsem věděla, že se mi určitě výběr bude líbit,“ říká Třešničková, která oblékla nejdříve dívčí model s lehce průhledným vrškem, ve kterém se prý cítila jako princezna.

„Potom jsem měla fotit v delších šatech, ale vzhledem k tomu, že nemám výšku modelky, tak jsme raději zvolili kraťasy a vestu s kloboukem,“ říká Týnuš Třešničková.

Ta se při focení vyrovnala i s velkou zimou, která v ten den vládla v prostorách Aero Vodochody a Leteckého muzea ve Kbelích, kde se fotilo. „Dokonce jsem pózovala přímo na plechovém povrchu letadla, které bylo dost studené. Nebylo to ale nic hrozného a vyvázla jsem bez újmy,“ usmívá se Týnuš Třešničková, která se nemůže dočkat výsledného kalendáře.

Reklama

Další články

Načítám