Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani restrikce ji neodradily a rozhodla se s rodinou odletět za teplem. Vzhledem k omezeným možnostem tentokrát DJka a bývalá Miss ČR Michaela Salačová zamířila do nepříliš vzdálené Dubaje. Své dokonalé tělo předvedla na pláži ve stejných plavkách, jako měla v létě v Řecku.

Se syny Oliverem a Damienem využila termínu prodloužených podzimních prázdnin, kdy děti nemusejí zvládat online výuku, takže si volno mohou užít bez školních povinností. Jak je vidět ze snímků, které Míša publikovala, ujít si nenechali klasiku jako je koupání u "plachetnice" Burdž al-Arab nebo výhledy na Burdž Chalífa.

Pokud jde o Spojené arabské emiráty, možné je cestovat pouze do Dubaje, povinné jsou ovšem negativní PCR testy, a to hned několik. Prokázat se jimi musíte při odletu, další absolvovat na letišti v Dubaji a pak se ještě negativním testem prokázat po návratu, protože SAE jsou naší vládou zařazené mezi "červené" země.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám