Hlavní obsah
Článek

Srdce diváků si získal jako dětský hrdina Sam v populární Lásce nebeské. Toho v sobě herec Thomas Brodie-Sangster nezapře ani po 17 letech od natočení svého nejslavnějšího filmu. Vždy, když se někde objeví, fanoušci s oblibou komentují, že snad nestárne a že vypadá pořád stejně. Jak ale Brodie-Sangster svěřil, jeho mladistvý vzhled mu není vždycky ku prospěchu.

„Asi se koupe ve fontáně mládí,“ reagovali fanoušci na jeho nedávné vystoupení v pořadu The One Show, kde promoval seriál Dámský gambit. Tam herec bavil mj. historkou o „trapné potíži“, jak mu v baru nechtěli nalít pivo.

Bylo to v Kanadě, kam jel zařizovat doklady, proto u sebe zrovna neměl průkaz totožnosti. „Vracel jsem se do pokoje kolem hezkého baru, tak jsem si řekl, že si dám pivo a trochu se zahřeju,“ vyprávěl. Bez dokladu měl ale smůlu.

Napadlo ho proto najít své jméno a fotku na filmové databázi a ukázat to barmanovi jako důkaz věku. Ani to mu ale neprošlo. „Ani trochu jste nezestárl,“ nedivil se moderátor Gethin Jones, shodně s fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám