Hlavní obsah
Článek

Oblíbený sporťák Vojta Bernatský (49) umí i v časech koronavirových zabavit svou rodinku a fanoušky. Do jednoho ze svých video vtípků zapojil i syna Matyáše (4).

Bernatský si zahrál na pana Nováka, který se po dvaceti letech probere z kómatu. A jaké bylo jeho první přání po probuzení? No přece si zajít na pivo!

Syn převlečený za doktora ho ale ve vtipném videu rychle vyvede z omylu: „Pane Novák, vy mi to nebudete věřit, ale ne,“ kroutil hlavou roztomilý Vojtův syn. „Doba je zlá,“ smál se Bernatský, když video natočil.

Doma se ale s manželkou Kateřinou, zmíněným synem Matyášem a dcerou Eliškou (8) snaží do nelehké koronavirové situace vnést aspoň trošku optimismu a humoru.

Bernatský není jen sporťák. Na svém kontě má už také dvě knížky. Nedávno získal za svou knižní prvotinu s názvem Dvojtáta cenu Kniha roku 2020 v kategorii Objev roku.

„Já mám takovou radost, hlasovalo 120 tisíc lidí. Tohle jsem vážně, ale skutečně vážně nečekal,“ řekl k ocenění Super.cz Bernatský. Sportovní moderátor na podzim vydal už druhý kousek, který se jmenuje Tati, už tam budem?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám