Hlavní obsah
Článek

Hilaria Baldwin (40) začátkem září porodila pátého potomka. A jak si asi každý dovede představit, ukočírovat takovou smečku dá pořádně zabrat. S manželem Alecem (66) se pokoušeli o rodinný snímek, vyšla z toho ovšem fotografie, kterou si nejspíš za rámeček nedají.

„Myslím, že máme fotku na vánoční přání,“ vtipkovala Hilaria v popisku sdíleného snímku, na němž každé dítko kouká jinam a rodiče se marně snaží udržet jejich pozornost.

V Instastories pětinásobná maminka vysvětlila, že focení zorganizovala nejstarší dcera Carmen (7), bráškové Rafael (5), Leonardo (4) a Romeo (2) ale chvíli nepostáli, a tak se je Hilaria snažila usměrnit, zatímco Alec se věnoval nejmladšímu Eduardovi.

Baldwinovi se sice v minulosti dušovali, že s dětmi nepřestanou, dokud nebudou mít další dceru, ale po čtyřech chlapcích Alec změnil názor.

„Už jsem s tím skončil, víc už to zkoušet nechci,“ nechal se slyšet v pořadu Ellen DeGeneres. „Buď se s tím moje žena smíří, nebo se bude muset znovu vdát za někoho, kdo dělá holky,“ vtipkoval.

Herec má ještě dospělou dceru Ireland (23) s herečkou Kim Basinger. Když se s Hilariou pokoušeli o páté dítě, jogínka dvakrát potratila. Za zdravého kloučka je velmi vděčná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám