Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adele (35) se poprvé od zhubnutí víc než čtyřiceti kilogramů objevila na obrazovkách, moderovala populární show stanice NBC Saturday Night Live. Na konto své proměny zpěvačka několikrát zažertovala. Šlo o její první televizní vystoupení v USA od Grammy v roce 2017.

„Vím, že vypadám úplně jinak, než když jste mě viděli naposledy,“ řekla hned v úvodu. A rovnou navázala vtipem. „To kvůli restrikcím skrze covid... Musela jsem cestovat nalehko, takže jsem přivezla jen jednu svou polovinu. A tohle je ta půlka, kterou jsem si vybrala,“ bavila fanoušky.

A žertovala i dál, když ve scénce replikující show The Bachelor vystupovala jako žena hledající vztah. „Jsem tady, protože jsem zažila spoustu těžkých srdcebolů. První v 19, pak s docela velkou pozorností v 21 a pak, ještě slavněji, v 25,“ narážela na názvy svých tří alb. Čtvrté fanoušci netrpělivě vyhlíží.

Byla to právě show Saturday Night Live, která před 12 lety v Americe odstartovala kariéru Adele. Zpěvaččino vystoupení s písněmi Cold Shoulder a Chasing Pavements z ní přes noc udělalo hvězdu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám