Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Miloš Pokorný se po vyléčení z koronaviru mohl konečně vrátit do rádia a přiznává, že už mu pracovní „šrumec“ opravdu chyběl. Zastihli jsme ho krátce po vysílání v rádiu ExpresFM, kde provází pořadem Ranní klub.

Neplánované volno se Pokornému nakonec protáhlo na bezmála 3 týdny. Přestože na první pohled se zdá být naprosto fit, v kondici jako před onemocněním ještě není.

„Hrozně mě překvapilo, jak mě to sestřelilo. Zaplať pánbůh jsem neskončil v nemocnici na přístrojích, ale neměl jsem k tomu daleko. Fakt jsem netušil, že by se mi tohle mohlo stát - nejsem člověk, který by stokrát za rok ležel doma s chřipkou, většinou to přejdu,“ prozradil Super.cz moderátor.

Popsal také příznaky, které ho sužovaly 10 dní. „Neustálé bolesti hlavy, záda, klouby, pocity na zvracení, pak jsem ještě čapnul zápal plic. Nebyl jsem ani schopný si číst, pálily mě oči. Vyzkoušel jsem všechny prášky a nic nezabralo, hlava mě bolela nonstop,“ řekl Pokorný. Kde k nemoci přišel, moderátor neví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám