Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi ty, kteří si zdárně prošli koronavirem, patří také zpěvačka Olga Lounová (43). Nemoc prodělala, dá se říci, bezpříznakově. O tom, že byla pozitivní, se dozvěděla až zpětně z testů, které podstoupila kvůli pracovním povinnostem.

„Ani si neuvědomuju, že jsem to měla. Pokud to byl covid, tak mi asi 4 dny před testováním bylo velmi špatně od žaludku. Měla jsem v nose velmi intenzivní vůni podobající se spálené levanduli, k tomu se ještě přidala mírná bolest hlavy. To celé trvalo půlden," svěřila se kráska v pořadu Benešovský Impuls.

A protože už má nemoc za sebou, rozhodla se pomoci tam, kde je to aktuálně nejvíc potřeba - v první linii. Málokdo o Olze ví, že je díky speciálnímu kurzu certifikovanou zdravotnicí, takže když současná doba nenahrává umělcům a ona se nemůže naplno věnovat své profesi, bude vypomáhat v nemocnici.

Už od příštího týdne se bude starat o pacienty v kladenské nemocnici. „Vzhledem k tomu, že už jsem covid prodělala, tak jsem se přihlásila s nabídkou pomoci v případě potřeby i na covidové oddělení,“ překvapuje zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám