Hlavní obsah
Článek

Hanka Křížková (66) onemocněla koronavirem. Jak jsme minulý týden na Super.cz informovali, zpěvačka neměla hladký průběh nemoci. Provázely ji bolesti hlavy, zad, očí, kašel, bolesti břicha nebo zvýšená teplota. Po více než dvoutýdenní léčbě v domácí karanténě ji zdravotní problémy a bolesti naštěstí opouštějí.

Hanka také podstoupila další test. „Zaplať pán Bůh jsem negativní, a kromě kašle a určité slabosti mě už nic netrápí. Kašel mám ale stále nepříjemný, dráždivý, až dusivý, takže mě ještě čeká vyšetření na plicním,“ řekla nám zpěvačka s tím, že doufá, že na toto období rychle zapomene.

„Je zajímavé, jak to s tělem, a hlavně s psychikou zamává. Každý den nemoci se mi nabalovaly nějaké další potíže, buď bolest hlavy, očí nebo zad či žaludku. Ale nejvíc mě potrápil, a stále trápí ten kašel, kterého se nemohu zbavit,“ posteskla si zpěvačka.

„A to už jsem najela i na babské recepty - například na šťávu z cibule s cukrem. Ale už je veseleji, takže hurááá. Měli bychom také začít zkoušet muzikál Láska nebeská v Divadle Broadway, tak už se moc na tu mou herdekbabu Fortelnou těším. Všichni na sebe dávejte pozor a opatrujte se,“ dodala závěrem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám