Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není den, kdy by někdo ze známých osobností nezveřejnil, že onemocněl koronavirem. Nemocí už si prošla dokonce i Andrea Pomeje (35) se svým přítelem Petrem. O tom, že covid prodělali, ale dosud sama nemluvila. Že si nemocí prošla, potvrdila až na dotaz Super.cz.

„Chtěla bych zdůraznit, že kdybyste se mě na to nezeptali na přímo, tak bych to nikde neventilovala, protože mě vytáčí, jak z toho spousty lidi dělají reality show,“ svěřila se Andrea, která si nemocí prošla již před pár měsíci.

„Prošli jsme si tím v létě. Nechci to nazývat “chřipečkou”, protože už i na tohle slovo jsou lidé alergičtí a vnímají ho jako zlehčování, ale pravdou je, že jsme měli lehký průběh,“ svěřila se nám dýdžejka s tím, že se nakazila pouze ona a její přítel.

„Dcera ani rodiče od nás nic nechytli,“ dodala Pomeje, která se k nemoci a stávající situaci příliš vyjadřovat nechce. „Každý máme jiný životní styl, jinou imunitu a jiné vnímání. Jediné, co nikdy nikomu ke zdraví nepomohlo je strach a stres,“ dodala Andrea, která o nemoci nemluvila, protože nechce v lidech vyvolávat další obavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám