Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie a Jiří Šlégrovi si k desetiletému výročí společného života nadělili syna. Těhotenství i porod se podařilo naší nejvnadnější vítězce soutěže krásy z roku 2005 a hokejovému obránci utajit především díky karanténě. Nyní je vytouženému synkovi pět měsíců a šťastní rodiče se rozhodli novinkou v jejich životech pochlubit.

Lucie má z prvního vztahu dva syny, dvanáctiletého Richarda a čtrnáctiletého Roberta, Jiří má už jednadvacetiletou dceru Jessicu. S informací o dítěti, po kterém toužili už dlouho, jako první přišel pořad Showtime na Primě. Chlapeček, kterému dali jméno Ron, se narodil v květnu v porodnici v Ústí nad Labem a cesta na svět mu trvala jedenáct hodin. Lucie Šlégrová, rozená Králová, se tak stala trojnásobnou maminkou.

„Všichni se na mě dívají lítostivě, že je to zase kluk, ale já jsem na kluky zvyklá. I moji synové chtěli brášku a byla jsem si jistá, že Roníček k nám tak přirozeně zapadne. Mimochodem ho přijali skvěle. Jsou bezvadní, jsem příjemně překvapená,“ prozradila Super.cz trojnásobná maminka, jejíž nejmladší má opět jméno začínající na R.

„To je náhoda, nám se jméno Ron líbilo s Jirkou už dlouho. Přemýšleli jsme také o Josefovi. Tak se jmenoval tatínek manžela, který loni zemřel a vnoučka se nedočkal. Ale nakonec jsme to vyřešili tak, že jsme Roníka nechali druhým jménem pokřtít Josef," vysvětlila Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám