Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) si naplno užívá mateřství. Na sociální síti teď sdílela roztomilou fotku se svou dcerou Leontýnkou, která v prosinci oslaví rok. V pozadí byl vidět i Lucčin partner Tomáš Plekanec (41).

„Jeden úsměv, který naplňuje celý můj život štěstím!“ rozněžnila se Šafářová. Ta to ale následně schytala od některých fanoušků. Protože fotka vznikla u moře na pláži, řada z nich řešila, proč v těžké covidové době Šafářová vůbec cestuje.

Že tisíce Čechů jezdily do zahraničí celé léto, jako by se nechumelilo, ovšem zapomněli. Na snímku byla přitom úplně prázdná pláž a Lucie tím evidentně vůbec nikoho neohrožovala.

„Naše země je v takovém průšvihu a pořád se najde někdo, kdo musí nutně k moři,“ přisadila si jedna z dam. „Bezohlednost nezná mezí,“ napsala další. Naštěstí se jiní lidé Lucky zastávali.

„Jistě máte zaručené informace o tom, kde se s rodinou nachází, a jaká je tam aktuální covidová situace, že. Ať jsou, kde jsou, tak myslím, že tam jsou ve větším bezpečí než třeba v MHD v Praze či Brně,“ zastala se Šafářové jedna ze sledujících a další se přidávali s tím, že u moře aspoň zrelaxují, načerpají síly a nachytají vitamin D. Šafářová se ale zkrátka nezavděčí všem...

Reklama

Další články

Načítám