Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věčná čekatelka na hollywoodskou slávu, která ráda provokuje lascivními pózami, i tak by se dala charakterizovat neúspěšná herečka Maitland Ward (47).

Ač se dodnes ohání seriálem Boy Meets World, v němž hrála v letech 1998-2000, a filmem Někdo to rád blond, díru do světa v Hollywoodu neudělala. Přesto se konečně dočkala ocenění, byť se nejedná o vytouženého Oscara.

Prostopášná herečka získala cenu XBIZ Best Premium Social Media Star. Háček je v tom, že společnost XBIZ je americký vydavatel obchodních zpráv a obchodních informací pro sexuální průmysl…

Je tak zjevné, že se Maitland vyplatilo neustále provokovat pikantními sexy snímky. Ostatně i s cenou nepózovala jen v plavkách. Na jednom ze snímků si sundala kalhotky a intimní partie zakryla svým oceněním. Zdá se, že se Maitland konečně dočkala a našla uplatnění v lechtivém oboru, kde má přeci jen větší šanci uspět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám