Hlavní obsah
Článek

Billie Eilish (22) uvidíte zásadně jen ve vytahaném, volném oblečení, v němž nijak nevyniká její postava. Není tajemstvím, že zpěvačka nechtěla nikdy ukazovat svoje tělo, protože se bála hejtů.

Když svět nyní obletěly fotografie, jak si Billie vyšla v tílku a kraťasech a poprvé tak předvedla postavu krev a mlíko, strhla se lavina hejtů. „Víc oblečená vypadáš lépe,“ objevilo se například v komentářích pod jejími příspěvky. „Vypadáš jako třicetiletá mamina,“ přisadila si další. „Jsi velkým zklamáním,“ napsal jiný.

Billie v reakci na to ve svých Instastories sdílela video blogerky Chizi Duru, která nabádá k tomu, aby lidé akceptovali normální, skutečná těla.

„Všichni byste měli přijmout, jak normální lidé ve skutečnosti vypadají. Ne každý má místo zadku vagón. Prsa vám prostě někdy visí, obzvlášť pokud jste kojily. Instagram není skutečný,“ nechala se blogerka slyšet.

„Nikdy nechci, aby o mně svět věděl všechno. Proto nosím volné oblečení. Nikdo mi pak nemůže nadávat, protože nevidí, co je pod ním. Nikdo mi nemůže říkat, že jsem moc hubená a nemám žádný zadek, nebo moc tlustá a mám ohromnou pr*el,“ vyjádřila se Eilish k věci dříve v reklamě značky Calvin Klein.

Smutnou pravdou je, že zpěvačku kritizují jak za volné oblečení, tak pokud ho odloží. S velkou popularitou jde bohužel ruku v ruce vlna hejtrů, kteří si vždy něco najdou.

Billie měla v minulosti kvůli hejtům psychické potíže, a dokonce byla doba, kdy pomýšlela na sebevraždu. To je naštěstí dávno pryč a autorka ústřední písně k novému Bondovi si hanlivé komentáře k srdci už tolik nebere.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám