Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Youtuberka a moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol má koronavirus. S nemocí bojuje od čtvrtka, test to potvrdil před pěti dny.

„V sobotu mi byl potvrzen test na koronavirus. Došlo i na mě. Nebylo mi dobře, stále nejsem v pohodě. Dnes už mi je ale trošku líp,“ prozradila Nikola.

„Začalo mi být divně ve středu, bolela mě hlava. To ale u mě není signál, že se něco děje. Málo piju, hlava mě bolí často. Neměla jsem teplotu, kašel. Až v sobotu jsem přestala cítit. Nevěděla jsem, co jím, necítila jsem voňavku,“ popsala symptomy.

„Začala jsem panikařit kvůli tomu, že jsem ve čtvrtek viděla své rodiče. Kvůli nim. V sobotu ráno jsem šla na odběr do soukromé laboratoře, odpoledne jsem znala pozitivní výsledek. Dala jsem vědět všem lidem, se kterými jsem se viděla, naštěstí jich nebylo tolik, roušky a respirátory jsem nosila hodně,“ řekla.

Jen s rodinou a přáteli je neměla, ale naštěstí se u jejích blízkých nákaza neprojevila. „Mám velké štěstí, že jsou všichni negativní, jsem za to extrémně vděčná,“ dodala Shopaholic Nicol, která nyní odpočívá v domácí karanténě.

Reklama

Další články

Načítám