Hlavní obsah
Článek

Khloé Kardashian (39) se v průběhu let proměnila k nepoznání. Doposud žádné zákroky plastického chirurga nepřiznala, a tak pokaždé, když sdílí nové selfie, zahltí její komentáře nespočty hejtů. Sledující jí píšou, že už si ani není podobná a s plastikami to přehání. Podle zdrojů z jejího okolí ale Khloé prý pod kudlu nikdy nešla.

„Nikdy nepodstoupila žádný velký zákrok. Jen malé, jako mikroinjekce, laser nebo tvarování obličeje,“ sdělil zdroj US Weekly.

To potvrzují i slova Khloé samotné, která se k věci vyjádřila v roce 2016. Tehdy propagovala omlazující injekce. „Nemám žádné výplně, ani jsem nebyla na zákroku. Zatím. Ale věřím v laser, na který chodím pravidelně,“ uvedla tehdy.

„Laser vám vypne pleť, sjednotí ji, zbaví vás strií, jizev nebo akné. Dneska je vše tak dostupné a ani nemusíte pod kudlu,“ dodala.

Loni pak přiznala, že vypadá na kameře, na fotkách a v reálu pokaždé jinak kvůli make-up. „Jedna z mých neoblíbenějších věcí je konturování nosu. Ale trochu mě to stresuje, protože s každým osvětlením vypadám jinak,“ uvedla v tutorialu pro Vogue.

Za změnou jejího vzhledu prý také stojí úbytek váhy. Khloé na sobě v průběhu let mákla a hodně zhubla. A podle zdrojů se momentálně cítí jako nejlepší verze sama sebe. A proto si z hanlivých komentářů těžkou hlavu nedělá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám