Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jitka Nováčková (31) neprožívá pohádkové těhotenství. Kvůli zdravotním komplikacím, které ji postihly v Řecku, kde žije se svým partnerem, fotbalistou Timem Sparvem, je upoutána na nemocniční lůžko. Jak dlouho bude muset v nemocnici zůstat, zatím netuší.

"Bohužel mě během víkendu postihly v těhotenství nepříjemnosti, a tak jsem musela zůstat v nemocnici. Přitom jsem se doteď cítila naprosto “nesmrtelně”. Každý den si s doktorem slibujeme, že zítra ráno bych mohla jít domů, a myslím, že už brzy opravdu půjdu," překvapila z nemocničního lůžka Jitka.

"Já i miminko jsme v pořádku. Starají se o mě v Řecku skvěle, když to nejde anglicky, tak bez problému zvládáme pantomimu, u které se občas se sestřičkami i dobře pobavíme. Jinak většinu dne spím, dokonce občas dřímám i u měření tlaku nebo poslechu miminka, sama jsem překvapená, kam zmizela moje energie," popisuje dny Nováčková.

Velkou oporou je jí její partner Tim Sparv. "Byl na cestě do Polska na zápasy za finský národní tým, když jsem mu v noci zavolala o svém přesunu do nemocnice. Hluboce se týmu omluvil a otočil se za mnou zpátky. Věděl, že jsem tu v Řecku sama, a ani jeden z nás nevěděl, co se může stát. Jo a taky mi do nemocnice propašoval čokoládu. Miluju tě," poděkovala partnerovi a nechybělo ani poděkování lékařům, kteří se o ni starají.

"Chci moc poděkovat doktorům - jak v Česku, i díky nim jsme v Řecku dokázali vše brzy zkontrolovat a zachytit. Také chci poděkovat panu doktorovi a jeho porodní asistentce v Řecku, kteří i o víkendu o půlnoci do půlhodiny dorazili, se vším mi pomohli a jsou tu pro mě kdykoliv k dispozici," dodala Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám