Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle rozhodně nečekala. Dominika Myslivcová (29) si plánovala cestu do zahraničí. Podmínkou pro překročení hranic byl negativní test na koronavirus. A na českou blogerku čekalo velké překvapení. Výsledky měla totiž pozitivní.

„Přemýšlela jsem, jestli to sem dát nebo ne. Sdílím s vámi většinu svého života, tak byste to měli vědět. V sobotu mi přišla SMS, že jsem pozitivní na covid,“ svěřila se česká Barbie s tím, že testy ji šokovaly. Cítila se totiž zdravá a bez příznaků.

„Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit. Na testy jsem šla jen kvůli cestě za hranice a ani ve snu by mě nenapadlo, že zrovna já budu pozitivní,“ prozradila na sociální síti blondýnka, která je nyní v karanténě.

„Nechtěla jsem to sem dávat hned, čekala jsem, zda ještě nepřijdou nějaké teploty, dušnost, atd. Nepřišlo nic, cítím se skvěle a nikdo by na mně nepoznal, že mám v sobě nějaký vir. Takže asi jsem přenašeč,“ míní Myslivcová.

„Otázkou je, kolik lidí to vlastně v sobě má, vůbec o tom neví, stejně jako já, a nakazí tím x dalších. No řeknu vám, je mi z celé té situace na nic a doufám, že už tohle divné období bude pryč,“ dodala Myslivcová prostřednictvím sociální sítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám