Hlavní obsah
Článek

Anna Kulovaná patří k našim nejvyšším herečkám (182 cm). A také k dámám, které se nebojí odvážných outfitů a rozhodně není žádnou stydlivkou, což Super.cz ukázala během návštěvy sexshopu.

Dvojnásobná maminka dcer Žofie a Vojtěšky nedávno zářila na večírku po premiéře hry Ajťáci, kterou uvedlo pražské Divadlo Radka Brzobohatého.

V průhledném síťovaném topíku ukázala s úsměvem na rtech podprsenku a laškovala se svým partnerem, hercem a režisérem Lukášem Burianem.

Anna Kulovaná se rozpovídala o sexuálních pomůckách.

Ve zmíněné divadelní hře hraje Kulovaná jednu z rolí, a tak se páteční premiéra s kolegy musela patřičně oslavit. Sympatická blondýnka se vryla do paměti diváků především během dospívání, kdy si zahrála v seriálech jako Dobrá čtvrť nebo Velmi křehké vztahy.

V nastartované kariéře nepolevila a nastoupila i do dalšího nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárnila doktorku Eriku Jánskou. Později se realizovala zejména na divadelních jevištích, ale z televizních obrazovek nezmizela. Zahrála si například epizodní role v seriálech Krejzovi, Specialisté anebo Polda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám