Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný kanadský herec Rick Moranis (67) se stal obětí útoku. Neznámý muž ho na chodníku v New Yorku srazil k zemi, herec skončil v nemocnici.

K napadení došlo ve čtvrtek ráno tamního času, když šel Moranis na ulici poblíž svého bytu na Upper West Side na Manhattanu. Když míjel muže v černé mikině s kapucí, ten jej srazil k zemi. Policie útok označila za „náhodný“ a „nevyprovokovaný“.

Moranis byl s bolestmi hlavy, zad a boku převezen do nemocnice na pozorování. „Je v pořádku a všem vděčný za přání všeho dobrého,“ uvedl hercův mluvčí.

Mnoho Moranisových slavných kolegů na sociálních sítích vyjádřilo rozhořčení. „Vaří se ve mně krev. Najděte toho chlapa. A nesahejte na Ricka Moranise,“ vzkázal Chris Evans.

Režisér a scenárista Judd Apatow zase tweetoval: „Tohle je ta nejhorší zpráva za poslední dva dny... To je důvod, proč se Rick naší zemi už desítky let vyhýbá. Myslím, že měl celou dobu pravdu. Nezasloužíme si ho.“

Rick Moranis je známý především z osmdesátkových filmů jako Krotitelé duchů, Malý krámek hrůz nebo Spaceballs. Po smrti manželky v roce 1991 se z branže postupně stáhl, aby se mohl věnovat výchově dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám