Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) je pro svou sexy postavu opěvovaná fanoušky pravidelně. Většinou se chlubí vyrýsovaným bříškem, ale nyní na sociální sítě umístila fotku svého pevného kulatého pozadí, které taktéž vzbudilo pozdvižení.

„Skvělá postava a ten zadek, kompliment,“ zalichotil slovenské krásce fanda. „Jsi nádherná, Daro, ten zadek nemá chybu. Na rukou bych tě nosil,“ přidává se jiný obdivovatel. „Prdelka k nakousnutí, teda na svůj věk - klobouk dolů,“ komentoval další.

Zpěvačka fanouškům předvedla, že má nejen skvělou formu a postavu, kterou by jí mohly závidět kolegyně o generaci mladší, ale také, že je velmi zdatná jogínka.

Na snímcích je zachycena mj. při stoji na hlavě, čímž ohromila i bývalou první dámu Dagmar Havlovou (71). „Jsi dobrá,“ pochválila v komentářích zpěvačku.

Dara dostává denně nespočet dotazů, jak takové postavy dosáhla. Překvapivě za tím nejsou hodiny strávené v posilovně. Stačí prý pravidelné procházky, jóga a také tanec, kterého má na svých vystoupeních požehnaně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám