Hlavní obsah
Článek

Matka slavného klanu Kris Jenner (64) a její nejstarší dcera Kourtney Kardashian (44) čelí ošklivému obvinění. Podle soudních dokumentů, které obdrželo E! News, muž jménem Marc McWilliams žaluje hvězdy za předčasné ukončení smlouvy. Jenner dále obvinil ze sexuálního obtěžování a nespolupráci.

Dotyčný působil u rodiny jako ochranka a Jenner mu měla neoprávněně zkrátit pracovní dobu, odepřít přestávky na jídlo, stěžovat si na něj jeho zaměstnavateli a následně s ním ukončit pracovní poměr.

Podle McWilliamse měla Jenner vůči němu opakovaně narážky se sexuálním podtextem. Kris i Kourtney veškerá obvinění popírají s tím, že jsou směšná.

„Kris Jenner a Kourtney Kardashian vehementně popírají absurdní výroky jako kompletně smyšlené. Není na nich ani zlomek pravdy,“ stojí v prohlášení rodinného právníka Martyho Singera. „Kris kategoricky odmítá, že by se vůči bodyguardovi chovala nevhodně, pracoval venku a do jejího domu nikdy nevkročil,“ dodal.

Doplnil, že poté, co dotyčného opakovaně přistihli, že během služby spí v autě, požádali společnost, pod níž působil, aby ho nahradila. McWilliams si zaměstnavateli nikdy nestěžoval na nevhodné chování Jenner.

Singer na závěr dodal, že se i hvězdy chystají podniknout právní kroky proti McWilliamsovi. Plánují podat žalobu za neoprávněné stíhání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám