Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ed Sheeran (33) je s majetkem v hodnotě 200 miliónů liber nejbohatším britským umělcem pod 30 let. K tomu se stal třetím nejvíce vydělávajícím umělcem na světě.

V každoročně aktualizovaném žebříčku, který zveřejnil deník The Sun a jenž se opírá o oficiální čísla z daňových přiznání, je se svými 85 milióny liber (2,5 miliardy korun) na třetím místě hned za Taylor Swift (34) se 143 milióny liber (4,2 miliardy korun) a Kanyem Westem se 115 milióny liber (3,4 miliardy korun).

Podle údajů, které poskytla zpěvákova společnost Ed Sheeran Ltd, si za poslední rok přišel v průměru na téměř 100 tisíc liber denně, což jsou v přepočtu necelé tři milióny korun. Například v loňském roce platil Sheeran v přepočtu přes 200 miliónů korun jen na daních.

Zrzavý zpěvák si dal dvouletou pauzu od hudebního světa. Nedávno se mu narodila dcera Lyra Antartica. To byl také jediný moment, kdy se na chvíli ozval svým fanouškům na Instagramu. Nyní si dál užívá svého soukromého života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám