Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) promluvila o rozvodu s Jakubem Prachařem. Sama přiznává, že den, kdy byli oficiálně rozvedeni, pro ni byl velmi těžký. Víc, než si dokázala představit. "Pro mě bylo nejtěžší vidět Kubu u soudu, naproti mně, v okamžik, kdy soudkyně řekla, že jsme rozvedeni," prozradila Agáta.

„Kuba mi není lhostejný. Stále mě to bolí,“ přiznala ve svém prvním podcastu, který natočila s matkou Veronikou Žilkovou. Ta ji rozhodně neuklidnila. „Říká se, že na zapomenutí potřebuje žena polovinu času, než trvalo manželství. Ty si byla vdaná pět let, takže dva a půl roku bude trvat, než to přestane bolet,“ řekla jí Žilková.

Agáta zároveň přiznala, že ze začátku bylo těžké neudělat z dcery Mii zbraň proti dnes již exmanželovi. Mají spolu střídavou péči.

„Ženy, když se rozvedou, bojují za to, aby měly děti jenom ve své vlastní péči. Myslí si, že tím chlapovi ublíží. Mluvím z vlastní zkušenosti. Taky jsem si neuměla představit, že bych půjčila Miu Kubovi a Kryšpína Mirkovi. Ale děti si zaslouží nemít jenom matku,“ dodala Agáta.

„Rozvod není bůhví co. Ale říká se, že svatba je jediný obřad, který se dá zopakovat. Naděje umírá poslední. Když se ti jedno manželství nepovedlo, můžeš zkusit druhý pokus. A většinou je člověk zkušenější a nedělá chyby, které dělal v prvním manželství,“ míní Agátina máma Veronika Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám