Hlavní obsah
Článek

Je to jako včera, když Josef Vágner (33) coby čerstvý ženáč prozradil, že bude tátou. Zpěvák a syn Karla Vágnera se ženil v červnu 2018 na řeckém ostrově Kréta. Nedlouho nato přivedla jeho žena Marlene na svět dcerku.

Rozkošnou dvouletou holčičkou se nyní Pepa pochlubil, a to na společné fotce z lodi, na které tráví veškerý volný čas.

„Letos jsem si užil vodu. Hned na jaře jsem měl jet na regatu na závody, ale to padlo. Takže jsme byli s rodinou na začátku července v Chorvatsku na dovolené. Teď na podzim už to nestihnu, protože zaplať pánbůh ta práce bude a je, takže třeba příští rok,“ řekl Super.cz Pepa.

Známému zpěvákovi je holčička velmi podobná. „Podle mě bude po mně v tom, že má rovné vlasy, a ne kudrnaté, a že je má světlé, a ne tmavé,“ řekl zpěvák, jehož manželka Marlene má naopak tmavé kudrnaté vlasy.

Po volnu, které Josef Vágner trávil s rodinou u vody, už se s nadšením vrátil také do divadla.

„Měli jsme obnovenou premiéru muzikálu Kat Mydlář, na což jsem se strašně těšil, a v Divadle Broadway budeme točit několik muzikálů,“ prozradil Vágner a dodal: „Jsem plný energie a plánů. Do toho všeho musím začít objíždět lokace a začít zkoušet na svoje vánoční turné, které začíná poslední týden v listopadu, tak doufejme, že se to po půlroční pauze rozjede,“ věří zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám