Hlavní obsah
Článek

Jen samotná účast v soutěži krásy nezaručí uchazečkám o titul úspěch ve světě modelingu. S touto pravdou se již smířila i Gabriela Gášpárová (22).

Sexy Moravanka z Velké Bíteše na sebe poprvé upozornila v soutěži Dívka roku, jejíž sedmadvacátý ročník před čtyřmi lety vyhrála. Po pár letech se přihlásila do soutěže Miss Czech Republic, ze které ale před finále dobrovolně odstoupila.

Jako oficiální důvod tehdy uvedla Gabriela to, že chtěla stíhat studium marketingové komunikace na vysoké škole Newton College. S odstupem ale kráska nyní přiznává, že jí nevyhovovala řada restrikcí, zákazů a podmínek ze strany vedení soutěže.

„Byla jsem celkem ráda, že jsem se mohla ze všeho vyvázat. Zjistila jsem, že to není nic pro mě, chci si žít svůj život a ne být něčím otrokem,“ usmívala se brunetka s tím, že k předchozím zkušenostem se soutěžemi krásy se již nechce vracet.

Gabriela je ale zářným příkladem, že ke kariéře není soutěž krásy vůbec potřeba a že zakázky v modelingu získá i bez korunky.

„Nemohu si na zakázky stěžovat. Musím zaklepat, práce mám opravdu hodně. Klienti už mi volají sami s tím, že dostali doporučení od někoho, kdo se mnou byl spokojen. Je to zkrátka ideální stav,“ pochvaluje si modelka.

Pro Gášpárovou je ale stále primární studium. „Někdy přijdu domů a padnu utahaná do postele. Kamarádi už si stěžují, že je zanedbávám. Ale já jsem moc ráda, jak to šlape.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám