Hlavní obsah
Článek

Před pár týdny měl celý národ obavy o Hanu Zagorovou (†75). Zpěvačka, kterou mnozí vnímají jako národní poklad, totiž prodělala covid-19 a projevy nemoci u ní byly natolik silné, že musela být dokonce hospitalizována. Nemocí onemocněl i její manžel Štefan Margita (67), který se ovšem léčil v domácím prostředí.

Zagorová se nedávno v rozhovoru v rádiu o negativní zkušenosti více rozpovídala. „Už jsem z toho venku. Koronavirus je ale taková mrška, která je hodně oslabující. Musíme na sebe proto dávat větší pozor. Jsme s manželem moc rádi, že už to máme za sebou a těšíme se z toho, že jsme na světě,“ svěřila se v sobotu v rozhovoru pro rádio Impuls národem milovaná zpěvačka.

Došlo i na úvahu, jak se nemocí mohla nakazit. „Je to hned. Já jsem měla dva úžasné koncerty a nevyhnete se tomu, že na vás někdo skočí a chce vás obejmout,“ dodala zpěvačka a dále apelovala na lidi, aby nákazu nepodceňovali. „Dávejte na sebe pozor, dodržujte pravidla, která považujeme za všeobecně důležitá. Mysleme na to, že můžeme nakazit lidi, kteří jsou starší a nějakým způsobem nemocní. Pro ně může být koronavirus devastující,“ uvedla zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám