Hlavní obsah
Článek

„Dnes vám chci říct něco, co nikdo neví, před pár měsíci jsem přišel o řidičák,“ začíná své nové video Kazma (38), kterému se povedlo na kartě řidiče vyčerpat svých 12 bodů.

Kazma, vlastním jménem Kamil Bartošek, se totiž v novém díle své One Man Show rozhodl své auto někomu věnovat, protože nechce, aby jeho luxusní vůz jen tak někde stál, než se dočká navrácení svého řidičského průkazu. A jak je Kazmovi vlastní, rozhodl se tak učinit velmi zábavnou formou.

Svou pověstnou luxusní káru ukryl do lodního kontejneru a tento kontejner někde na území České republiky zakopal. Kdo ho najde první, toho bude. Aby byla celá hra ještě zajímavější, do kufru auta dal Kazma v hotovosti jeden milion korun.

“Až to odstartuje, bude to lov, jaký tahle naše země ještě nezažila. Šanci to najít má totiž opravdu každý. Možná je to zakopáno v okolí vašeho bydliště, možná ho máte přímo za vaším domem. Možná kolem toho místa chodíte každý den a ani o tom nevíte. Každému, kdo bude mít zájem pošlu nápovědu. Stačí pak být ten nejrychlejší a je to všechno vaše,“ sdělil Kazma svým fanouškům prostřednictvím tohoto videa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám