Hlavní obsah
Článek

Minulý víkend jsme se ještě opalovali, tento prodloužený víkend někteří z nám mohou stavět sněhuláky. Platí to tedy aspoň pro Nikol Trojanovou. Sympatická brunetka, známá hlavně díky své účasti v reality show Hotel Paradise, vyjela se svým přítelem Lukášem na výlet obytným autem do Dolomit.

Během výjezdu se pár dostal do sněhové vánice. Na vrcholu Passo Giau se influencerka samozřejmě musela nafotit ve sněhu. „Podzimní turistika na Passo Giau. Můžete nám někdo prosím poslat boby? Zn. spěchá,“ vtipně komentovala snímek Nikol.

Předtím, než Trojanová dováděla ve sněhu, tak v nižší nadmořské výšce navštívila kouzelné jezero Lago di Carezza. „To jezero má přesně takovou barvu, nehledejte za tím žádný filtr. My jsme se k němu vydali ráno a tak u něj nebylo moc lidí a doporučuju vám si taky přivstat, pokud se k němu vydáte. Je u něj totiž parkoviště, stejně třeba jako u Lago di Braies a turisté to mají jednoduchý,“ doporučuje Nikol Trojanová, která během své cesty jistě zažije ještě další zajímavé momenty, o které se podělí na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám