Hlavní obsah
Článek

Pandemie koronaviru si nevybírá. Onemocnění covid-19 se nevyhnulo ani našim celebritám. Některé známé tváře měly lehký průběh, jiné nevyzpytatelný virus značně potrápil. Kvůli vzácnému onemocnění krve se s covidem prala v nemocnici zpěvačka Hana Zagorová (†75). Nakažen byl i její manžel Štefan Margita (67).

Za „blbou chřipku, která se dá přežít,“ označila koronavirus Lucie Bílá (58), jež to také schytala od některých fanoušků. V posteli si poležela i starší generace herců – Ladislav Frej (82) a herečka Simona Stašová (69). Té před dveře bytu dokonce kastrůlky s jídlem nosila její vitální maminka Jiřina Bohdalová.

Simona Stašová prodělala koronavirus.

Z mladších celebrit virus bez větších potíží překonali bývalka Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová (33) s přítelem Miroslavem Dubovickým, zápasník MMA Karlos Vémola (38) a jeho dnes již expartnerka Lela Ceterová (ta se bála hlavně o svou malou dcerku, jež taktéž onemocněla) a herečka Denisa Pfauserová.

Lehčí průběh nemoci měla také oblíbená pohádková princezna Ivana Andrlová. Kvůli covidu musela odložit premiéru dokumentu Karel Ivana Gottová.

Posledním, kdo za poslední dobu informoval o tom, že prodělává covid-19 je Václav Kopta (58), který na svůj instagramový profil napsal: „Covide, covide - co po tobě zbyde? Už se mi taky doneslo, že jsem ve špitále - tak tedy nejsem, ale už mi bylo v životě i líp!“

Celebrity, které potrápil či ještě trápí koronavirus, si prohlédněte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám