Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla to láska jako trám. Zpěvačka Demi Lovato (31) a herec Max Ehrich se zasnoubili teprve po necelých čtyřech měsících známosti a popová diva nešetřila chválou na svého milovaného. Padla i slova o pravé lásce, na kterou čekala celý život. Tu ale, jak se zdá, bude muset ještě chvíli hledat.

E! News přineslo informaci, že je po dvou měsících se zásnubami konec. Stejnou informaci následně potvrdily i zdroje People nebo Page Six.

Fanoušci začali spekulovat o rozchodu už před časem, kdy zpěvaččini blízcí, včetně její sestry nebo nejlepší kamarádky, přestali Maxe sledovat na Instagramu. Podle zdrojů si nebyli jisti jeho úmysly a měli o něm jisté pochybnosti. Lovato ani Ehrich se k rozchodu zatím nevyjádřili.

Románek mladé dvojice vyšel najevo v březnu, kdy se společně izolovali před pandemií koronaviru a Demi narušila hercovo živé vysílání na sociální síti. Od té doby jsou nerozluční a Demi se opakovaně nechala slyšet, že je Max jediný partner, vedle nějž může být sama sebou.

Zpěvačka od 14 let bojuje s drogovou závislostí. Naposledy se předávkovala v červenci 2018 a skončila v nemocnici. Poté se odebrala do léčebny, kde strávila několik měsíců. Od té doby se věnovala hlavně svému duševnímu a fyzickému zdraví, a i v práci trochu polevila.

Před Ehrichem randila krátce s návrhářem Henrim Alexanderem Levym, kterého poznala v léčebně. Loni pak zveřejnila románek s modelem Austinem Wilsonem. Ani jeden ale nevydržel déle než několik měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám