Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Budková (33) si v rámci možností a všech omezení nakonec užila léto plnými doušky. Koncem srpna se ještě stihla podívat na jeden z nejromantičtějších ostrovů Řecka, kde jí dělala společnost maminka. Nyní by se přes hranice Řecka dostala jen s negativním testem na koronavirus, který bude od pondělí pro každého Čecha povinný.

Krásná brunetka pochopitelně poslala fanouškům na sociálních sítích ze Santorini pozdravy včetně několika snímků v plavkách, což její obdivovatelé vždy ocení. Tereza se může chlubit perfektní postavou, kterou podtrhuje bujný dekolt. Ten si v roce 2015 nechala o 1,5 velikosti zvětšit, a i díky tomu je žádanou modelkou na focení prádla a plavek.

Budková v minulosti prozradila, že práce byla jedním z důvodů, proč se rozhodla plastiku podstoupit. O několik nabídek za hranicemi kvůli svému od přírody menšímu poprsí přišla. Nyní už je se sebou spokojená a v Německu nemá nouzi o práci.

Ve čtvrtek vstoupila jedna z našich nejkrásnějších brunetek mezi třicátnice, a vy se můžete v galerii přesvědčit, že má v plavkách rozhodně co předvést.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám