Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno si Ashley Graham (36) na Instagramu postěžovala, že se jí stýská po přehlídkových molech, což ještě možná netušila, jak rychle se jí přání splní.

Na milánském týdnu módy si ji najala značka Fendi, pro kterou se na mole prošla v šatech, které oslavily její plné křivky. „Vzbudila jsem se do snu. Děkuji Fendi, že jste si mě pozvali, a gratuluji k tak nádherné kolekci. Byl to pro nás všechny těžký rok a udělalo na mě dojem, jak se módní průmysl dokázal rychle přizpůsobit. Děkuji všem, kteří mi pomohli se dostat zpátky na molo. Moc jste mi chyběli,“ napsala ke snímkům z Milána na svůj profil na Instagramu.

Spolu s ní se na přehlídce objevila i Eva Herzigová (51). Modelky nevynesly žádné extravagantní modely a ukázaly se téměř bez make-upu.

Ashley v lednu letošního roku porodila svého prvního potomka. Syna Isaaca porodila doma v bazénku za přítomnosti svého manžela Justina Ervina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám