Hlavní obsah
Článek

Říká se, že když nejde o život, nejde o nic. To je sice pravda, ale pokud musíte posunout vytouženou veselku, nebo ji dokonce přeložit na neurčito, tak to trochu zamrzí. Přesně to za časů pandemie koronaviru postihlo páry po celém světě. A dokonce i některé celebrity. Podívejte se na slavné, kterým letos svatební zvony vyzvánět nebudou.

Krátce poté, co Katy Perry (39) oznámila těhotenství, vyšlo najevo, že museli s Orlandem Bloomem odložit svatbu. K oltáři chtěla jít zpěvačka s bříškem ještě v létě, ale kvůli vybrané destinaci, kterou mělo být její milované Japonsko, to neklaplo. Katy a Orlando se zasnoubili loni na Valentýna a letos přivítali na svět dcerku Daisy.

Další zpěvačkou, která přiznala, že musela odložit svatbu, je Jennifer Lopez (54). Alex Rodriguez poklekl v březnu loňského roku a letos si chtěli říct Ano. Jsou to zpěvaččiny páté zásnuby a bude to čtvrtá svatba. Jennifer přiznala, že z odložení byla trochu zklamaná, ale bezpečí blízkých je samozřejmě přednější.

Po dvou letech randění se scenáristou Saturday Night Live Davem McCarym se loni zasnoubila i Emma Stone (35). Sympatická herečka měla údajně v plánu březnovou svatbu. Pak se ale objevily zprávy, že ji pár musel odložit. Od května se sice spekuluje, že se tajně vzali, Emma se objevila v pořadu Reese Witherspoon s prstenem, který vypadal jako snubní, ale dodnes zprávy nepotvrdili.

I krásná Scarlett Johansson (39) přiznala, že odložili svatbu s Colinem Jostem. S tím se zasnoubila loni v květnu a veselku tak plánovali letos. Vzhledem k situaci s pandemií prý ale ani sami nevědí, kdy ji bude možné uskutečnit.

Mezi slavné dámy, které se těšily, až budou kráčet v bílém, patří i modelka Josephine Skriver. Ta je už dva roky zasnoubená s dlouholetým partnerem Alexanderem DeLeonem, svatbu ale také odložili. K oltáři by měla jít i její kolegyně z Victoria´s Secret Lais Ribeiro (33), která se před rokem zasnoubila s basketbalistou Joakimem Noahem. Od té doby ale o plánech na svatbu nepadlo ani slovo.

Svatbu odložil i zpěvák Oasis Liam Gallagher. S dlouholetou partnerkou Debbie Gwyther se měli vzít v létě v Itálii. Liam ale nechtěl mít během obřadu roušku, tak svatbu posunuli na příští rok.

Reklama

Další články

Načítám